Jeugd

Theater Artemis & Bambie

Lente-Uitjes: ANDERS IS EEN HELE NORMALE ZWEEDSE VOORNAAM 6+

Geweest Over de maker(s)
ANDERS IS EEN HELE NORMALE ZWEEDSE VOORNAAM  6+

Wat gebeurt er als je regels die we met elkaar hebben afgesproken loslaat?

Waarom doen we de dingen eigenlijk zoals we ze doen? Drie figuren onderzoeken op het toneel alternatieve mogelijkheden voor dagelijkse handelingen, voor de regels die we met elkaar hebben afgesproken en voor onze omgang met mensen en spullen.

Alles proberen ze omgekeerd of anders te doen, met als gevolg grappige taferelen, vreemde beelden, zelfbedachte uitvindingen en slapstick-ongelukken. Ze ontdekken leukere manieren om de dingen te doen, maar komen er gaandeweg ook achter dat het soms best handig is om je te houden aan wat we nou eenmaal hebben afgesproken.

Theater Artemis was eerder te zien in onze theaterzaal met ‘De onzichtbare man’ 4+ en ‘Het dier, het dier en beestje’ 8+.

Lente-Uitjes

Elke voorjaarsvakantie zit ons programma bomvol jeugdtheater met het Lente-Uitjes festival. Acht theaters in de provincie Utrecht doen mee met een programma vol jeugdtheater. Geef je ogen de kost en plan een leuk uitje! Zien we je daar? 

Bekijk alle Lente-Uitjes
Lente-Uitjes
Lente-Uitjes

"De verbeelding viert feest"

Brabants Dagblad

"Vrolijk theateravontuur op onbekend terrein."

Theaterkrant

"Niets is wat het lijkt in deze absurde jeugdvoorstelling van Artemis en Bambie"

De Volkskrant

Credits

Website: www.bambie.nu
Website: www.artemis.nl
Co-productie met Theatergroep Bambie
Regie: Jetse Batelaan

Concept en spel: Paul van der Laan, Jochem Stavenuiter, Tessa Jonge Poerink e.a.
Dramaturgie: Marijn van der Jagt
Decor: Hester Jolink
Kostuums: Liesbet Swings

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?

We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.