Cabaret

Vincent Bijlo & Friends

Winterkriebels, oudejaarsconference 2024

Uit eigen stad
Tickets Over de maker(s)
Winterkriebels, oudejaarsconference 2024

Wat het jaar ons ook zal brengen, één ding staat als een paal boven water, hij komt er, de show van Bijlo. Onder het motto: geef het cabaret terug aan de cabaretiers!

Wordt het extraparlementair cabaret, zakencabaret of minderheidscabaret? We zullen erachter komen in de eindejaarsconference van Vincent Bijlo. Er zullen muzikale Friends zijn en zangeres Mariska Reijmerink is er zeker ook bij.

’’Het is het jaar zelf dat de show schrijft. Het enige dat ik hoef te doen, is alle gebeurtenissen scherp in de gaten te houden en ze toetsen aan mijn rechtstatelijke ethiek, zonder Omtzigt des persoons. Ik doe verslag van én becommentarieer een jaar dat altijd weer raarder loopt dan je ooit had kunnen denken. Natuurlijk zal er stikstof zijn. Politiek? Ik heb geen idee of dat tegen de tijd dat we bij jou in het theater komen, nog bestaat. Ik weet in ieder geval al wel dat ik dit jaar op de trekker naar het theater kom.’’ Aldus Bijlo. 

Tickets en tijden

Datum za 28 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 20,00
Tickets
Datum za 28 december
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 10,00 tot € 20,00

Over Vincent Bijlo

Vincent Bijlo is een Nederlandse cabaretier, schrijver, muzikant en radiomaker. In 1988 won Vincent bijlo het Leids Cabaretfestival en sindsdien is hij regelmatig op de Nederlandse podia te zien. Naast zijn carrière als cabaretier schreef hij vier romans, nam hij meerdere albums op, waaronder één met zijn vrouw Mariska Reijmerink. Met haar schreef hij ook een kinderboek.

Meer over Vincent Bijlo

Credits

Makers: Vincent Bijlo, Mariska Reijmerink & Friends 

Producent: Vincent Bijlo
Fotograaf: Geerke Vermeulen