Jeugd

Het Filiaal Theatermakers

Herfststukjes: Er staat een Olifant bij de Bushalte 6+

Uit eigen stad
Geweest Over de maker(s)
Er staat een Olifant bij de Bushalte 6+

Wie is er nou vreemd? De verwarde olifant of de steeds sneller draaiende wereld om hem heen?

Deze voorstelling speelt zich af in een snelle, geautomatiseerde wereld, waarin de dingen hun eigen leven leiden. En ineens staat daar een olifant bij de bushalte. Hij lijkt niet helemaal in die wereld te passen. Hij oogt wat verward en loopt uit de maat. Maar wie is er nou vreemd? De olifant of de steeds sneller draaiende wereld om hem heen? En misschien heeft die ‘verwarde’ olifant wel heel veel meegemaakt. Weet jij veel. Misschien is er meer dan je denkt.

Een fysieke komedie met een rauw randje. Een spaarzame hoeveelheid tekst en een overvloed aan muziek, vormt het decor voor de betoverende olifant. Die met een prachtig masker tot leven wordt gewekt door Barend van Daal. Het Filiaal was eerder te zien met o.a. Scheur in de Tijd, POPpulisme en The Neverending Story.

Let op, deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Meer informatie

Herfststukjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. 

Meer Herfststukjes
Herfststukjes
Herfststukjes

Credits

Idee en fysiek spel Barend van Daal
Regie Monique Corvers
Masker en kostuum Eva Arends
Decor en rekwisieten Jasper van Roden

Soundscape Gábor Tarján i.s.m. Vlado Spisiak (elektrische gitaar)
Lichtontwerp Douwe Bulten
Geluidsontwerp Bauke Moerman