Cabaret

Peter Heerschop en Viggo Waas

Jeugd

Wachtlijst Over de maker(s)
Jeugd

Gaan ze met een knal uit of katapulteren ze zichzelf naar een nieuw begin? Peter en Viggo dagen het publiek uit om mee te gaan met hun jeugdig enthousiasme.

Peter Heerschop en Viggo Waas. Beste vrienden. Mannen met plannen. Jongens waren ze. Of nee, jongens zijn het nog steeds. In wat mogelijk hun laatste theatershow samen is gaan ze nog één keer voluit. Dat ze zeker weten dat ze echt alles, maar dan ook álles hebben gegeven.

Vol jeugdige energie duiken Peter en Viggo in de diepten van hun herinneringen en  daarbij laten ze zich bij elke scène inspireren door hun favoriete collega’s en bevlogen vakidioten. Vanuit het gezichtspunt van cabaretiers, acteurs, dansers, regisseurs, muzikanten en vogelspotters verkennen ze het thema ‘Jeugd’ uit verrassende invalshoeken.

Ze stellen vragen over jeugd, liefdes en verloren lachmomenten. Wat zou je anders doen met de kennis van nu? Wie waren invloedrijk in jouw jeugd? En waar is die totale onbevangenheid gebleven? Elke vraag is een scène en elke scène is een nieuwe vraag.

Peter en Viggo dagen het publiek uit mee te gaan in een levensveranderend programma met een zweem van nostalgie.

Tickets en tijden

Datum za 22 maart Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,50 tot € 25,00
Wachtlijst
Datum za 22 maart - Try-out
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 12,50 tot € 25,00

Over de makers

Peter Heerschop (1960) en Viggo Waas (1962) zijn cabaretiers, acteurs, en schrijvers. Ze vormen de helft van NUHR, met Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr. Samen creëerden ze "Er gaat nog iets heel moois gebeuren", een voorstelling over Viggo's herseninfarct. Gedurende 30 jaar tourde NUHR door Nederland, wonnen de Poelifinario in 2004 en 2016 en sloten af met "Alle 30 NUHR" in 2018. Ze zijn ook deel van De Ploeg met Han Römer, Titus Tiel Groenestege en Genio de Groot. Peter Heerschop heeft solotheaterprogramma's en is bekend van radio en tv. Viggo Waas heeft solotheaterprogramma's, speelde in verschillende stukken en verscheen op tv, film en bracht cd's en boeken uit.

Credits

Spel: Peter Heerschop en Viggo Waas
Fotograaf: Jantje Geldof