Cabaret

Damn Honey

Moedig Voorwaarts

Tickets
Moedig Voorwaarts

Marie Lotte en Nydia brengen humor en strijdlust naar het podium in 'Moedig Voorwaarts'.

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, zwoele stemmen achter de feministische podcast Damn, Honey, hebben maar één ieniemienie piepklein wensje: gelijkwaardigheid voor iedereen. Maar in een wereld waar die roep om gelijkwaardigheid nogal eens wordt gesmoord, overstemd en bespot, is het nog best een uitdaging de moed erin te houden.

Hoe blijf je optimistisch als het ene na het andere ellendige nieuwsbericht op je telefoon verschijnt? Waar haal je nog vechtlust vandaan als je het gevoel hebt dat niemand luistert? Hoe houd je moed als je actief tegengewerkt wordt? Marie Lotte en Nydia hebben eerlijk gezegd geen idee, maar met hun kenmerkende mix van humor, zelfspot en de wil om dingen te veranderen, gaan ze moedig voorwaarts op zoek naar antwoorden. Want vooruitgang is niet alleen mogelijk, maar noodzakelijk.

Tickets en tijden

Datum do 06 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00
Tickets
Datum do 06 maart
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 11,50 tot € 23,00

Podcast

Over Damn, Honey

Damn, Honey is de wekelijkse podcast over fast fashion, dik zijn, de menstruatiecyclus, borsten, validisme, cat calling, vrouwen in de politiek, sport en kunst, over het niet-moederschap, seksueel plezier, de geschiedenis van de Nederlandsche vrouwenbeweging, autisme, heteronormativiteit, porno, abortus en meer.

Credits

Spel: Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen
Tekst: Marie Lotte Hagen, Nydia van Voorthuizen i.s.m. Stephanie Louwrier
 

Website: www.damnhoney.nl